Dotări

Îţi stăm la dispoziţie cu o mulţime de dotări:


Icon-Confort

Confort şi Condiţii

Primirea oaspeţilor se face în 5 camere matrimoniale şi o cameră triplă. Acestea beneficiază de confort sporit şi mobilă modernă, ba mai mult decât atât fiecare cameră este dotată cu baie proprie.
Icon-Spatiu-de-joaca

Spaţii exclusive

În momentul în care intraţi în Pensiunea Casa Verde Voroneţ vei avea spaţii exclusive pentru fiecare activitate. Îţi punem la dispoziţie un living cu şemineu, spaţiu de relaxare, spaţiu de luat masa şi loc de joacă.
Icon-Gratar

Exterior Dotat

În cazul în care nu eşti persoana care să stea în cameră în momentul în care se cazează undeva, te ţinem aproape cu terasa care ţi-o punem la dispoziţie, dar şi un grătar pe care poţi să-ţi găteşti.
Icon-WiFi

Internet Wi-Fi GRATUIT

Pensiunea noastră îţi oferă internet Wi-Fi GRATUIT de înaltă viteză pe întreaga suprafaţă a acesteia. Deşi te vei afla în mijlocul naturii, vei avea şi posibilitatea de a îţi face treaba cu ajutorul internetului Wi-Fi.
Icon-Mancare

Mănânci ce-ţi place

Pensiunea noastră dispune de o bucătărie complet echipată şi utilată astfel încât să-ţi poţi permite să-ţi faci orice îţi doreşti să mănânci având toate uneltele şi echipamentele la dispoziţie.
Icon-Parcare

Parcare proprie

În momentul în care ajungi la noi nu trebuie să-ţi faci griji în ceea ce priveşte locul de parcare, fiindcă dispunem de o parcare proprie ce le permite tuturor oaspeţilor noştri să-şi ţină maşinile aproape şi în siguranţă.
 

Rezervă acum o cameră: